Massage typer

Erotisk massage er fuld af spænding og erotisk spænding. Under massageb er jeg helt nøgen, og har du lyst kan du røre mig under massagen. Til den erotiske massage bruger jeg emulsion olie af høj kvalitet, der er let at vaske af. Alt efter ønske kan olien være med aroma eller lugtfri. Der er mange muligheder for forskellige former for erotisk massage som ofte kombineres. Den mest almindelige kombination er en massage hvor vi starter med en massage af hele kroppen og benene, ryggen, nakken. Da det er en erotisk massage, og derfor bruger jeg lang tid på intime dele indtil slutningen.

 

Erotisk olie massage

Erotisk olie massage er en massage af hele kroppen, med fokus på de erogene zoner da Samuel intimitet og tilfredsstillelse er hvad det handler om og jeg gør alt for at forlade dig tilfredsstillet med en orgasme eller udløsning.
Under massagen disse masserer jeg normalt med hænderne og kroppen, og det er også muligt at berøre mig og hvis det ønskes er der mulighed for gensidig tilfredsstillelse. Ideen her er at udlede energi, i form af ejakulation eller orgasme som ved normal sex.

Til erotisk massage bruger jeg duftende aroma eget valg. Jeg masserer dig med mine fingre, underarme, albuer, og min krop og glemmer ikke masser af intime dele. Jeg er helt nøgen under erotisk massage. Massagen afsluttes med massage af erogene zoner, kønsdele og inkludere harpy ending (Hånd job/ Blowjob (mænd) skik (kvinder). Erotisk massage er en generel massage der er baseret på elementer fra andre mere specialiserede massageformer nævnt nedenfor

Du vil opleve en erotisk massage i et behageligt miljø og ro. Det lindrer spændinger, stress, og du føler dig mentalt udhvilet. Erotisk massage med dens virkninger forbedrer blodcirkulationen, slapper af stive muskler og stimulerer libido.

 

Tantra massage

Tantra massage er en fuld kropsmassage med olie. Målet er at opleve din egen seksuelle energi, der arbejdes for at mærkes i hele kroppen. Det er en dynamik, hvor afslapning interagerer med stigende spænding. Ideen her er ikke kun ejakulation eller orgasme, men mere en spontan manifestation af kroppens følelser og energier, end af målrettet aktivitet. Ikke desto mindre tilbyder jeg også en tantra inspireret massage hvor happy ending er inkluderet.
Tantra-massage kombinerer seksuelle og spirituelle elementer. I modsætning til klassisk erotisk massage, vil du opleve en ny dimension af erotik og spænding under tantrisk massage.

Jeg masserer hele din krop med en speciel teknik hvor jeg benytter mine hænder, albuer, underarme og en fjer. Denne sensuelle massage frigiver blokeret energi og fylder dig med en ny livskraft. Tantra massage bruger en række hjælpemidler til at stimulere dine følsomme sanser. Jeg rører hele din krop, inklusive de intime dele, som jeg er særlig opmærksom på. En del af sensuel tantra-massage er dit klimaks under eller ved afslutningen.

Følelsen af fysisk nærhed er meget vigtig for tantra-massage. Tantra-massage hjælper også for klienter der oplever erektil dysfunktion, for tidlig ejakulation, depression, slapper musklerne og fremmer blodcirkulationen

 

Prostasta massage

Forkæl dig med en prostatamassage og oplev et utroligt kraftigt højdepunkt. Den intime, ophidsede atmosfære vil føre dig til en uforglemmelig oplevelse. Prostatamassage er en af de mest intense erotiske massage.

Prostata betragtes som en mandlig analog af G. Massagen i sig selv foregår med en massage af penis og dine intime dele derefter stimulerer prostata udefra. Allerede på dette tidspunkt vil du føle dig meget ophidset. Derefter flyttes fokus til en afslappende massage omkring din anal åbning, indtil den endelig forsigtigt trænger ind i din finger og stimulerer prostata direkte.

Min massage bringer dig til et massivt klimaks. Under massagen bruger jeg olie og gel, så du vil nyde hele massage. (Som alternativ til fingre kan selve massagen af prostata også foregå med speciel prostata dildo)

 

Body to body (olie eller nuru)

Olie

Body 2 body erotisk massage er bogstaveligt talt krop til krop, hvor jeg starter med lidt almindelig erorisk massage hvorefter jeg bruger min egen krop til massage ved hjælp af speciel olie. Under massagen glider jeg over din krop med min nøgne krop og masserer dig med geniale bevægelser og kropsstillinger. Body to body massage er en meget intens oplevelse, så det er en meget almindelig del af klimaks under eller ved slutningen af massagen. Efter en massagen vil du føle dig opdateret og afslappet.

Nuru

Under normale erotiske massage bruger jeg æteriske olier. Nuru-massage er en unik type erotisk, meget sensuel massage, hvor jeg i stedet for olie anvender en speciel nuru-gel på din krop. Nuru massage kommer fra Japan og bruger nuru gel fremstillet af Nori tang. Denne vandbaserede gel fungerer som et godt smøremiddel, glider luksuriøst på våd hud og efterlader ingen fedtet film på den. Din hud bliver silkeblød efter nuru-gelen og utroligt behagelig at røre ved. Nuru-massage hjælper med at vaske den ophobede stress væk og fremkalder en smag for livet.

 

Lingam

Tantra-massage af penis giver dig stor afslapning og kan endda hjælpe med en bedre erektion. Erotiske spil med din partner vil være en meget mere intens oplevelse for dig.

I modsætning til et traditionelt hånd job er målet ikke øjeblikkelig orgasme. Tværtimod, formålet med massagen er at forsinke og formere oplevelsen på højdepunktet.

Under massagen ligger klienten på ryggen, og massøren er for det meste engageret i massage af penis. Penismassage har magten til at lindre den modtagende mand for stress og spænding. Regelmæssig massage kan forbedre det generelle helbred for det mandlige kønsorgan.

Orgasme kommer først i slutningen af massagen og udskydes under massagen. Det betyder at det sidste klimaks er så stærk, at du vil opleve en uforglemmelig oplevelse. Hvis der ønskes flere orgasmer, kan massage tilpasses dine behov.

 

Yoni-massage

Forkæl dig selv med en sensuel yoni-massage og slap af med din krop og sind ved hjælp af tantriske teknikker.
Under yoni–massage masserer jeg forsigtigt dine intime dele. yoni- er en af de bedste oplevelser under tantrisk massage og under selve yoni-massagen fokuseres på din vagina og clitoris,. Derfor er den sædvanlige del af massage klimaks under eller ved afslutningen.

Ved hjælp af specielle massageteknikker akkumuleret jeg energien omkring dine kønsorganer og distribuerer den gennem hele kroppen. Efter massagen bliver du behageligt afslappet og oplever en stigning i vitalitet og energi. Massagen frigiver spændinger og stress fra hverdagen og overvælder følelsen af tilfredshed. Denne type massage er en af de mest behagelige massage, du kan opleve.

 

Sex og Happy Ending

Happy ending

Alle massage former er inklusiv happy ending.

Som afslutning på massagen er der mulighed for happy kending i med hånden, blow Job, eller slik.
Afslutningen kan enten foregå vi ved jeg tilfredsstiller dig eller ved gensidig tilfredsstillelse.

Sex fokus
Der er også mulighed for at bestille en tid hvor hovedfokus er på sex med gensidig tilfredsstillelse hvor penetration er en mulighed. Jeg tilbyder dig de fleste former for blid sex.

Med hensyn til Blowjob tilbyder jeg det uden kondom, deep throat og du kan komme i min mund hvis du ønsker det
Jeg modtager ikke anal og all penetration er med kondom.

Da der er mange muligheder ring og spørg eller skriv hvis du har specielle ønsker

 

Kontakt mig på tel: 91712483 eller send en email til RMARK.X@YAHOO.COM

Hesko100Massage typer